Vem är Fatlume Fazliu?
Jag är 23 år gammal digital designer som utvecklar framtidens digitala verklighet. Jag har fyra års arbetslivserfarenhet i olika positioner. Min kärlek till att skapa, reparera och fixa saker kommer från att ha byggt med LEGO vid en mycket ung ålder. Jag tycker om att lösa problem, allt från små hobbyprojekt till komplexa arbetsuppgifter. Jag är en lagspelare som älskar att tävla och tackar aldrig nej till en bra utmaning! 
Jag drivs av utveckling och gillar när det är högt tempo samtidigt som det finns många bollar i luften. Ett tydligt exempel på detta är att jag tog mig an olika uppdrag från Hässleholms kommun och Kristianstads kommun samtidigt som jag var lärarassistent i två kurser och arbetade som butikssäljare i Sveriges äldsta klädbutik, Carl Anderssons under tiden jag studerade. Jag kombinerade mitt brinnande intresse för design och entreprenörskap och vann högskolans egna dragons’ den och detta ledde i sin tur att jag blev företagsgrundare för Myinnostuff AB. Jag arbetade som produktutvecklare där jag ansvarade för alla stegen från idé till färdiga produkter inom lek och fritidsbranschen.
Min kandidatuppsats handlade om användningen av digitala inköpslistor i hemmet. Detta gav mig en väldigt bred förståelse kring användarbeteenden och hur interaktionen mellan människa och teknik fungerar. Detta intresse för interaktionsdesign och digital utveckling ledde till att efter min kandidatexamen ingå i ett traineeprogram som digitaliseringsutvecklare. Traineeprogrammet är skapat av Familjen Helsingborg som är en politisk samarbetsorganisation som består av elva kommuner i nordvästra Skåne. Jag arbetar i dagsläget som digitaliseringsutvecklare i Ängelholms kommun med fokus på tjänsteinnovation och har varit på utbyte i fyra månader i Örkelljunga kommun där jag ansvarade för uppstarten av ett informationssystem för arbetsmiljön. Utöver två arbetsplatser ingår det utvecklingsdagar(inom personligutveckling osv) och ett traineeprojekt, vårt traineeprojekt syftar till att möta framtidens kompetensbehov genom att aktivt vara uppsökande i rekryteringsprocessen. Mer information kring traineeprogrammet hittar du här: https://traineeprogrammet.se/.
Nedan hittar du min portfolio och mitt CV. 
Tveka inte att höra av dig till mig på fatlumefazliu@gmail.com eller på 073978768
CV